Tuotteet

Sukuseuran isännänviiri.

Seuraavia tuotteita on ollut saatavissa omakustannushintaan sukukokouksissa, joissa uudet tilaukset on pyritty toimittamaan jäsenille. Jäännöskappaleita voidaan toimittaa muulloinkin.

VIIRIT:

Viirien pohjana ovat Torkkelin suvun alkujuuren mukaan Satakunnan maakunnan värit keltainen ja sininen. Kuviona on Torkkelin isäntien 1800 -luvulla käyttämä puumerkki, jonka aiheena lienee ollut kolmipiikkinen atrain. Monet isännistä olivat innokkaita kalamiehiä.

  • Sukuviirin pöytämalli ei ole myynnissä
  • Isännänviiri (lipputankoon) 8 metriseen 30 euroa, 10 metriseen 35 euroa ja 12 metriseen 40 euroa.

Tiedustelut isännänviireistä Aija-Riitta Lehtimäeltä.


PAINOTUOTTEET:

  • Erland Torkkelin esipolvet, sukututkimus, Elias Järvineva yli 150 sivua reikäkansiossa. Tutkimus selvittää sekä mies- että naispuoliset sukujuuret 1600 -luvulle asti. Kunkin sukupolven tärkeimmät perheenjäsenet on mainittu.
  • Torkkelin talon vaiheita ja isäntiä, moniste, 9 sivua, Elias Järvineva 2001. Moniste mainitsee talon vaiheet ja isännät  1500 -luvulta 1900 luvun alkuvuosiin asti. Lisäksi luetellaan suvun hallussa olevat vanhat Torkkelin asiakirjat 1600 -luvun lopulta alkaen.
  • Erland Torkkelin jälkeläiset, henkilöluettelo, moniste. Pyritään pitämään ajan tasalla ja monistamaan aina ennen uutta sukukokousta.
  • Hajakappaleita jäsenten laatimista kirjoituksista ja esitelmistä sekä sukujulkaisuista.

Tiedustelut painotuotteista sihteeriltä (esipolvet 20 euroa, muut á 5 euroa).

POSTIKORTIT:

  • Tiedustelut sihteeriltä (á 1 euro). 


Sukuseuran t-paita.

T-PAIDAT

Sukuseuran t-paitoja voi tiedustella ja ostaa Aija-Riitta Lehtimäeltä. Paidan selkämystä viereisessä kuvassa. Se on väriltään musta ja brodeerattu teksti keltainen. Lyhythihaisen paidan kaula-aukko on pyöreä, mutta sitä voidaan toimittaa myös avarammalla kaula-aukolla naisten mallina, jos kysyntää riittää.

Paidan hinta on 20 euroa.